torstai 23. toukokuuta 2013

Hyppelyä

Moi! Eilen menin sitten Karolla. Ei ollut minulle mikään yllätys, koska ajattelin, että Jenna antaisi mun mennä silla. Olin ihan innoissani.
 Menttin sitten Ennan kanssa hakemaan Karoa. Voi herran jestas sitä ruunien tarhaa. Tankki ja olisko ollu Kupari juoksi melkein mua ja Karoa päin. Tapahtui siellä kyllä kaikkea muutakin, mutta en nyt rupea kaikkea luettelemaan. Sen voin sanoat, että minulle eikä Karolle tapahtunut mitään.
 Tallissa harjasin Karon hyvin ja pyysin sitten Ennan pitämään siitä kiinni, kun nostin satulan selkään. On sillä kyllä ikävä näykkimis tapa.  Suitset menivät kyllä hyvin päähän.

 Maneesissa eräs kaverini pitä Karosta kiinni ja tällä kertaa se näykkäsi kunnolla. Myönnän, että tuli sille vähän huudettua...
 Karo tuntui heti aluksi todella kuuliaiselta. Kun Jenna sitten sanoi, että meillä on estetunti olin ihan innoissani.

 Ensin mentiin katsomopäätyyn pääty-ympyrä, jossa oli puomi- 20 cm pysty- puomi. Mentiin sitä molempiin suuntiin kaksi kertaa. Karon laukka oli oikein mukava istua, mutta myönnän, että pompin siellä aika paljon, koska en ole pitkään aikaan päässyt kunnolla laukkaamaan. Menin jokaisella kerralle tehtävän kaksi kertaa, koska aina oli jotain korjattavaa. Tuon tehtävän jälkeen otettiin välikäynnit ja sitten vähän isompia esteitä.


 Vuorossa oli sitten ristikko 20 cm- ristikko 30 cm- ristikko 40 cm.  Ne meni todella hyvin ja Karo lähestyi hyvin ravissa ja laukkakin pyöri hyvin. Sain sen myös helposti raville. Ratsastajan muutamat tasapainovirheet kyllä huomattiin, sekä käsien asennosta Jenna huomautteli aika useasti.
Lopuksi vielä mentiin kerran mentiin tuo sama sarja, mutta pienellä muutoksella. Se viimeinen olikin okseri. Vissiin 50 cm tai sit 40 cm. En sitä niin tarkkaan kyylännyt, että korkeuden olisin nähnyt. Okserin kohdalla katsoin alas ja horjahdin aika paljon, mutta muuten meni tosi hyvin.

 Karo on kyllä ihan paras esteheppa. Hyppää oikein hyvin, mutta välillä tulee vähän isoja loikkia :D Haluaisin mennä Karolla ensi viikollakin.

 Leiri nyt sitten siirtyi viikon eteenpäin eli nyt se on 10.-14-6. Sunnuntaina menen todennäköisesti tallilla ja vihdoinkin pääsen ensiviikolla sinne Manulle.

- Venla

6 kommenttia:

  1. Venla, se okserin alempipuami oli 40cm ja ylempi 50cm!! :D
    Nimimerkki: Sirufani/sun tuntilaine :)

    VastaaPoista
  2. Pävittyyks tää blogi vielä? :-)
    Onks teil muita blogei missä postaatte???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venla postailee, mutta mä en niinkään enää. Mun toinen blogi ( mihin postailen nyt ) on : hulmuharja.blogspot.fi

      Poista
    2. Kiitti Emmi..Sul onki mukava blogi. Alan sitä seurailee.. :-)

      Poista