lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kuvapostaus + lyhyt tuntipostaus

Moi! Nyt kumminkin tuli kauhea hinku taas postata joten ei blogiin varmaan mitään kesälomaa tule. Päin vastoin. Postauksia ei välttämättä tule ihan säännöllisesti, mutta kumminkin.

 Ajattelin nyt sitten vihdoinkin tehdä kuvapostauksen, joho te saatte ehdotella mitä kuvaan. Esim. huone, kännykkä, lempi kirja jne. Eli kaikki nyt ehdotelemaan mitä kuvaan. Jos ehdotuksia on paljon saatan tehdä postauksen kahdessa tai jopa kolmessa osassa.
 Erikoispostausehdotuksia otetaan myös vastaan joten kaikki ideat vain esille. Toteuttelen niitä sitten kesän aikana.

 Keskiviikkona 19.6 menin taas Karolla. Sillä oli se paise sillon, mutta se parantui nopeasti ja silä on saanut ratsastaa leirinalusta lähtien. Meillä oli koulutunti ja keskityttiin istuntaan ja kääntämiseen. Tunnin aikana huomasin monia istuntavirheitä, mitä olen lähiaikoina tehnyt. Tehokas tunti kyllä oli.

  Leiristä teen sitten postausta aikanaan. Aloitan varmaan sen jo tänään niin saan sen joskus valmiiksi... Ja youtubeen Emmi tekee videon niin sieltä sitten näkee vähän leirimeininkiä.

Ps. Emmi lopettaa tämän blogin kirjoittamisen!

- Venla

3 kommenttia:

  1. Eiks oo aika outoo jatkaa yksi tän kirjottamista... Vielä ku Lähettänyt kohdas lukee Emmi ja Venla ja muutenki..
    Eiks sul oo omaki blogi, mikset jatka sinne?

    VastaaPoista
  2. Kyllä on aika outoa kirjoittaa tätä yksin.
    Olen kyllä harkinnut, että lopettaisin tämän blogin kokonaan ja jatkaisin omaa. Mutta en vielä ole ihan varma päätöksestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyis mun nyt opetella painamaan tota vastaa juttua :'D

      Poista